Ingen sex sex første gang

ingen sex sex første gang

Jeg har ikke hørt om voldsom blødning, fordi bindevævet typisk er forholdsvist tyndt, og det heler hurtigt. Det er normalt at opleve ømhed og let blødning nogle dage efter samlejet. Hvis ikke blødningen aftager betragteligt inden for dage, er det værd at overveje, om der er ved at gå infektion i såret. Infektion forhindrer såret i at hele. Er det ømt, hævet og lugter? Skyl det ofte med vand og evt. intimsæbe et par gange dgl. og giv det ro (= ingen sex) i nogle dage. Hvis du fortsat er i tvivl. Hej. Mig og min kæreste er lige begyndt at have sex, efter vi har kendt hinanden nogle måneder. Vi var begge jomfruer. Vi har haft det tre gange nu inden for meget kort tid. Da vi gjorde det første gang, var det rigtig spændende og dejligt, fordi vi havde gjort det hyggeligt, og vi grinte af det når vi kiksede. På det måde kan jeg rigtig godt lide det, men det var absolut ikke rart for mig. Jeg fik ingen orgasme eller anden rar følelse ud af det. Tværtimod gjorde det ret ondt, men det var jeg. For nogle piger gør det overhovedet ikke ondt den første gang, for andre kan det gøre ondt. Som udgangspunkt er sex dejligt og rart, når man er klar til det..

Fuck buddy dating gratis sex chat dk

At langt fra alle så er i stand til at fornemme dine signaler, er en helt anden historie. Glidecreme er godt, men det kan også have betydning, om du er våd og tændt, når I er sammen. Du er her Forside » Brevkasse » Manglende nydelse. Nogen gange, men ikke sådan fast. Ring til os Åben kl. Vis spørgsmål Når man har mistet sin mødom, hvor længe bløder man så? Det lyder som om, at I passer godt på hinanden — og at I tager jer god tid. Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode?

ingen sex sex første gang

/04/13 - Men pludselig begynder tankerne at fare rundt i dit hoved. Hvad nu hvis han er en total sex-gud og forventer, at du har de vildeste moves? Hvad nu hvis han er mega-dårlig i sengen? Hvad nu hvis det bare er så akavet, at I ikke kan kigge hinanden i øjnene bagefter? Pludselig er du nervøs, og du aner ikke, hvad du skal gøre af dig selv. Heldigvis behøver den første gang med en ny lover slet ikke at være akavet og dårligt. Vi giver dig gode råd, så du kan få god sex fra. /10/29 - Den første gang, man har sex, er for mange noget angstprovokerende og noget, der er omgæret af mystik. Du har måske allerede snakket med dine venner eller veninder om, hvordan det er at have sex, og hvornår man skal begynde på det. Men der findes ingen regler for første gang. Nogle har sex som årig, mens andre har sex som årig. Det kommer ikke an på, hvad de andre gør eller synes, men kun hvad du selv føler dig parat til. Du skal ikke gøre noget, som du ikke har lyst til. Halvdelen af danske unge har prøvet at have sex, når de er 16 år - det gælder for både drenge og piger.