Kvinde søger par mand søger kvinde

kvinde søger par mand søger kvinde

Rar omgængelig, ægte, ærlig, kærlig mand søger den rette kvinde at dele sit liv med, er det dig? Det kunne det være hvis du er år, cm, almindelig af bygning, du er kærlig/ærlig, seriøs, og ved med dig selv at du først synes livet er perfekt, når du oplever det med en anden. Du må komme fra øst, Vest eller. Jeg er mand på 58 år som søger efter mailvenner, Det er ligegyldigt at du er kvinde eller mand og hvorhen du kommer fra, ung eller ældre person(er)alle som har lyst at .. Dejlige veninder/venner søges:) Jeg er 57 år, er udadvendt og livsglad, bor alene, har godt job og masser af gode input i livet - men jeg savner et par. Kvinde søger mand. Jeg er 56 og drømmer om en mand på nogenlunde samme alder, der også vil satse på et fast forhold, hvor der er plads til sjov og eftertanke og at turde. Gensidig respekt, anerkendelse og tålmodighed er væsentligt for mig i et parforhold. Jeg bor tæt på København, men geografi er ingen hindring....

Sex på landet sex massage herning

Mon der findes en kvinde i passende alder der kunne tænke sig at skrive sammen med en nu 72 årig mand. Frisk dating-fyr skrev til 32 piger samtidig: Hej, jeg er en gift mand på 59 fra Sønderjylland, der har en del tid i dagtimerne og ønsker herigennem at finde en veninde fra mit nærområde.

kvinde søger par mand søger kvinde

Kvinde søger mand. Jeg er 56 og drømmer om en mand på nogenlunde samme alder, der også vil satse på et fast forhold, hvor der er plads til sjov og eftertanke og at turde. Gensidig respekt, anerkendelse og tålmodighed er væsentligt for mig i et parforhold. Jeg bor tæt på København, men geografi er ingen hindring. Hej Ukendte søde Kvinde Jeg er en frisk Dejlig Mand, der elsker at rejse, Danse Køre syd på, bo på små hoteller i Frankrig i egen bil Du må ikke tage fejl af min alder, frisk, vellidt velklædt og har mange venner, Det jeg søger er en velklædt slank Per 73 År. Kontakt bruger her. Se hele annoncen og kontakt. Det er også vigtigt for en kvinde, at en mand er i kontakt med sin følsomme side: Han behøver ikke at være god til alt eller være en besserwisser og heller ikke en der forsøger at dominere enhver situation. PARSHIP giver struktur og vejledning for kvinder som søger en mand, og for mænd på udkig efter en kæreste.


Jeg ville gerne finde en veninde jeg kan rejse med: Søger små som store, så længe der er gnist og smil. Bor i Næstved på Sjælland. Jeg kan godt lide at skrive om alt muligt, jeg er åben og et rart menneske. Kunne også være hyggeligt at mødes til en kop


My Message for my Special Someone ❤ Girlfriend ❤

Tantra for livet massage grenå


Jeg bor i Aalborg med min kæreste på 35 år og to børn. Mangler derfor nye venner og gode bekendte at vende livet med, også gerne spas og hygge. En anden mulighed er at overveje at udvide konceptet og kaste jer ud i en firkant med en ny legekammerat af hvert køn.

kvinde søger par mand søger kvinde